Hjem - Lions Allerød

Indtægtsgivende aktiviteter:

1.  Lynge Byfest og Kræmmermarked

Lions arrangerer en gang om året i samarbejde med Lynge Erhvervsforening og LUIs venner
      Lynge Byfest og kræmmermarked. Her er der tivoli, madboder og underholdning fra fredag             eftermiddag til søndag eftermiddag. I 2018 bliver det i weekenden 24, 25 0g 26 august.
      Et eventuelt overskud deles lige mellem Lions og LUIs venner.

2.  Vaccinationshjælp

I samarbejde med lægernes vaccinationsservice arrangerer Lions 2-3 vaccinationsdage
     i oktober måned med henblik på hjælp til influenzavaccinationer, mest for ældre/
     pensionister, for hvem det er gratis. For dette modtager vi et lille beløb pr, stik, samtidig
     med, at det udløser en vaccine til Unicef. I 2017 udløste det 235 vacciner.

3. Cykelløb

I samarbejde med Ganløse Lions arrangerer vi i maj måned Blomsterløbet. Med start ved Ganløse mølle køres der 4 ruter på hhv. 20, 50, 90 og 120 km. Kilometerantallet kan variere
fra år til år. Første hold sendes afsted kl.9.00. Lionsfolkene står på poster ude på ruterne for at hjælpe. Det koster et gebyr afhængig af rutens længde for at deltage. Tilmelding sker på løbets hjemmeside. Overskuddet fra aktiviteten deles lige mellem de 2 klubber. Næste løb er planlagt til den 21. maj 2018. Se nærmere på cykelløbets hjemmeside.

Den 21. maj i år blev Blomsterløbet gennemført med 430 deltagere, der fik en flot tur i solskinnet og Nordsjællands veje.

Den 1. juni 2018 lancerer Lions Katastrofehjælp sammen med UNICEF en stor kampagne, hvor budskabet er:"Giv dit fredagsslik til børn ramt af sultkatastrofen i Afrika".
Man kan donere ved at sende en SMS Slik til 1900 og donere 48 kr.,-. Lions Katastrofehjælp dobler det indsamlede beløb op til brug for UNICEF.